Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-05@00:56:26 GMT

معضل نبود مرکز تعویض پلاک در شهرستان هلیلان!

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۳۲۳۰۴

معضل نبود مرکز تعویض پلاک در شهرستان هلیلان!

به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، هلیلان از بهمن ۹۸ به عنوان یازدهمین شهرستان استان ایلام شناخته شده اما هنوز زیرساخت‌های لازم برای برخی از خدمات از جمله پلاک دار کردن تراکتورهای کشاورزان ایجاد نشده است.

طی گزارش‌های مردمی، این کشاورزان برای پلاک دار کردن وسایل کشاورزی خود تمام مراحل اداری را طی کرده‌اند ولی مشکل آنها حمل و انتقال تراکتورها برای شهرستان چرداول و شهر سرابله است چرا که کارشناس فقط در سرابله درخواست آنها را تایید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته‌ کشاورزان  آنها تراکتورهای خود را با خاور به سرابله منتقل می‌کنند؛ فاصله‌ی هلیلان تا سرابله ۶۰کیلومتر است و کرایه خاور هم برای انتقال به سرابله ۲ میلیون تومان بوده این در حالی است که برای راحت شدن کشاورزان، کارشناس می‌تواند با یک ماشین سواری به هلیلان‌ آمده و مشکلات کشاورزان را مرتفع سازد.

توانایی پرداخت هزینه انتقال تراکتورها به سرابله را نداریم

احمدی یکی از کشاورزان هلیلانی به فارس گفت: مدت‌ها است که قصد تعویض پلاک وسیله‌ی کشاورزی خود را داریم اما کارهای اداری و تشکیل پرونده جهت تعویض پلاک در سرابله انجام می‌شود و ما مجبوریم تراکتور رو برای بازدید کارشناس به سرابله ببریم.

بخشی‌پور یکی دیگر از کشاورزان هلیلانی گفت: برای حمل و انتقال تراکتور به سرابله ما کشاورزان با هزار زحمت و هزینه روبرو هستیم و عمده‌ای از زمین‌های شهرستان هلیلان کشت دیم هستند و هزینه و درآمدی که از این حوزه به دست کشاورز می‌رسد کفاف زندگی را نمی‌دهد اما الان باید آن را برای هزینه انتقال تراکتورها به سرابله پرداخت کنیم.

افسر مربوطه را بعد از جمع آوری اطلاعات به هلیلان دعوت می‌کنیم

عبادالله صابری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هلیلان به فارس گفت: پلاک گذاری اکثر تراکتورها با توجه به فراخوانی که قبلا اعلام شده، ضمن هماهنگی با نهادهای مربوطه طی چند مرحله در محل جهاد کشاورزی شهرستان انجام شده و تعداد معدودی جامانده داریم.

وی افزود: در کل استان پنج شهرستان دارای مرکز تعویض پلاک هستند و مرکز تعویض پلاک شهرستان‌های سیروان و هلیلان در شهرستان چرداول قرار دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هلیلان ضمن بیان اینکه آمار متقاضیان تعویض پلاک در جهاد کشاورزی شهرستان موجود است گفت: افراد باید به تعویض پلاک استان مراجعه کنند و کار تشکیل پرونده را انجام دهند؛ کشاورزان باید به جهاد کشاورزی شهرستان مراجعه کنند و پس از جمع آوری آمار و اطلاعات متقاضیان تلاش می‌کنیم که افسر مربوطه را به هلیلان دعوت کنیم تا در مرکز شهرستان کار پلاک‌گذاری آنها انجام بشود.

کشاورزان بعد از تشکیل پرونده شخصا به مراکز تعویض پلاک مراجعه کنند

هرمز اقبالی رئیس اداره فناوری‌های مکانیزه جهاد کشاورزی استان ایلام گفت: در خصوص پلاک گذاری ماشین آلات خودگردان بخش کشاورزی اعم از تراکتور و کمباین پس از تشکیل پرونده در مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و بازدید تراکتور یا کمباین متقاضیان اخذ پلاک توسط کارشناسان پلیس راهور استان و تایید مشخصات دستگاه مربوطه در محل شهرستان، سپس انجام بیمه شخص ثالث توسط مالکین دستگاه، بقیه مراحل روند پلاک گذاری ماشین آلات کشاورزی فاقد پلاک به کمک سازمان نظام مهندسی کشاورزی و سازمان جهاد کشاورزی استان و مرکز تعویض پلاک استان انجام می‌شود.

وی افزود: با توجه به هماهنگی‌های لازم توسط سازمان جهاد کشاورزی استان با فرماندهی انتظامی استان مقرر شد برای تعویض پلاک ماشین آلات خودگردان بخش کشاورزی مالکین به مراکز تعویض پلاک شهرستان مربوطه و یا در شهرستان‌هایی که مرکز تعویض پلاک ندارند به شهرستان همجواری که دارای مرکز تعویض پلاک هستند جهت انجام مراحل تعویض پلاک شخصا اقدام و مراجعه کنند.

انتهای پیام/ ۹۷۰۸۷۹

منبع: فارس

کلیدواژه: ایلام کشاورزی کشاورزان تراکتور جهاد کشاورزی شهرستان مرکز تعویض پلاک انتقال تراکتور شهرستان هلیلان تشکیل پرونده مراجعه کنند پلاک گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۲۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قلع و قمع ۵۱ فقره تغییر کاربری در محمودآباد

مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد از قلع و قمع ۵۱ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی این شهرستان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از محمودآباد، محمد هادی‌زاده اظهار داشت: برای اجرای تبصره دو ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی، 51 مورد تغییرکاربری غیرمجاز قلع و قمع شدند.

وی افزود: این موارد به مساحت 17 هزار و 20 مترمربع در اراضی کشاورزی روستا‌های تازه‌آباد و فرامده از توابع بخش سرخ‌رود شهرستان محمودآباد بوده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد با اشاره به اینکه این تغییرکاربری بصورت تفکیک، شن ریزی، دیوارکشی و بنای نیمه کاره بود، تصریح کرد: به منظور حفظ و صیانت از عرصه‌های کشاورزی و استمرار تولید، این احکام با همکاری و هماهنگی مؤثر دستگاه قضایی و نیروی انتظامی اجرا شد.

هادی‌زاده  با بیان اینکه هرگونه فعالیت مغایر با عملیات کشاورزی، زراعی و باغی، ایجاد بنا و سایر اقدامات به تشخیص جهاد کشاورزی است، گفت: در صورت مشاهده تغییر کاربری و ساخت و سازهای غیرمجاز اراضی کشاورزی از طریق سامانه 131 اطلاع رسانی کنند.

وی از مردم خواست با خودداری از خرید زمین هایی که با تغییر کاربری و به صورت غیرمجاز خارج از محدوده شهری تصرف شدند و با مراجعه به جهاد کشاورزی نسبت به نوع کاربری زمین مورد نظر قبل از هرگونه ساخت و ساز، از مشکلات حقوقی و قضایی آینده جلوگیری کنند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • رفع تداخل ۹۰۰ پلاک از اراضی لرستان
  • تخریب جاده‌های بین مزارع و عشایری شهرستان آبدانان بر اثر سیلاب
  • نصب تله‌های فرمونی برای پایش آفات در شهرستان بن
  • قلع و قمع ۵۱ فقره تغییر کاربری در محمودآباد
  • نصب تله‌های فرمونی جهت پایش آفات در شهرستان بن
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • عدم پرداخت خسارت کشاورزان زرندی از سال ۱۴۰۱
  • افتتاح طرح آبرسانی فلارد یک در شهرستان فلارد
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان